bekendmaking – Ambtenaren Suriname krijgen eind deze maand WEL vakantiegeld!

SRD Suriname

Suriname ~ Koopkracht versterking wordt WEL uitbetaald. De minister van Financiën, Gillmore hoefdraad betreurt berichtgeving alsof overheidsambtenaren aan het eind van juli geen koopkrachtversterking zullen ontvangen.
[quads id=1]

Vakantiegeld in Suriname

Ambtenaren van Suriname krijgen aan het eind van deze maand het normaal salaris plus het vakantiegeld volgens de bewindsman. Hiertoe zijn de staten bij het ministerie van Financiën reeds in de maak.

Hij vindt het jammer

[quads id=1]
De bewindsman keurt een wilde oproep tot actie af en had eerder dat onduidelijkheden worden nagetrokken bij zijn ministerie. Hij vindt het jammer dat de zaak rondom het wel of niet uitbetalen van de koopkracht zo een wending heeft gekregen.

Het was onnodig

[quads id=1]
SRD Suriname

Dit alles was volgens de minister onnodig en zou binnen enkele ogenblikken opgelost kunnen worden. “Eenieder die er recht op heeft zal zijn of haar geld krijgen” verzekerd Minister Hoefdraad de uitbetaling.
Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.