Video – Rapper Cardi B. is bevallen van een dochter buitenland

celebrity Cardi B

Celebrity news ~ Cardi B is bevallen van een dochter. Het is het eerste kind van de rapper en haar man, rapper Offset. De rapper maakte de geboorte van haar dochter bekend via Instagram. Het meisje heet Kulture Kiari Cephus.
[quads id=1]

Celebriyty Cardi B.

Cardi B en Offset werden in februari vorig jaar voor het eerst samen gefotografeerd. Ze namen een paar maanden daarvoor samen het nummer Lick op.

https://www.instagram.com/p/BlGE833BJzK/?hl=en&taken-by=iamcardib

Op Instagram

Het stel trouwde in juni in het geheim. Het was een spontane gebeurtenis, zo vertelde de rapper later. ” “Het was een ochtend in september, we werden wakker en besloten te trouwen. We vonden een huwelijksambtenaar en het gebeurde. Alleen wij tweetjes. En mijn neef was erbij. Ik zei: ‘Ja, ik wil’, zonder dat ik een jurk, make-up en ring droeg.”
[quads id=1]

Eerste vrouwelijke rapper

De 25-jarige Cardi B schreef vorig jaar geschiedenis met haar nummer Bodak Yellow. Ze is de eerste vrouwelijke rapper in negentien jaar die de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten haalde. Offset is bekend van het hiphoptrio Migos.
Bekijk hier een video over het stel:
[quads id=1]

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.