Verdachte van omgang met een kind wil bij zijn zwangere vrouw zijn ~ Paramaribo

zus Paramaribo

Paramaribo ~Het gebeurt niet vaak dat verdachten in zedenzaken een volmondige bekentenis afleggen, maar bij de 27-jarige Desmond M. was dat anders.

Omgang met 14-jarige in Paramaribo

[quads id=1]
Hij heeft vanaf zijn aanhouding toegegeven dat hij omgang heeft gehad met een veertienjarig meisje. Het geval speelde zich af op 5 mei in Paramaribo.

Desmond M. verklaarde maandag tegenover rechter Dinesh Sewratan en officier van justitie Rayshree Koendan dat hij niet wist hoe oud het slachtoffer was. “Ik dacht dat ze tussen de negentien en twintig jaar was. Mi no ben sabi, als ik het wist, zou ik nooit omgang met haar krijgen”, zei hij. Volgens de verdachte zou het meisje zijn haar vlechten in de kamer waar hij logeerde.

Ze kwam om zijn haar te vlechten

[quads id=1]
Tijdens het vlechten kregen zij gevoelens voor elkaar, zei Desmond. “Ik vroeg haar of ze nog maagd was en of ze op school zat, waarop ze “ja” antwoordde. Ik heb haar niet gedwongen en ook geen geld beloofd. Ze heeft alles vrijwillig gedaan”, vervolgde Desmond bijna huilend. De rechter vond het niet logisch dat hij het meisje niet naar haar leeftijd heeft gevraagd.

Niet naar leeftijd gevraagd

[quads id=1]
“Na wan fout mi meki”, antwoordde de verdachte. “ik moest haar inderdaad hebben gevraagd naar haar leeftijd. Het spijt me dat ik zoiets heb gedaan, ik ga het nooit meer doen.” Desmond vroeg de rechter of hij naar huis mocht omdat zijn hoogzwangere vrouw nog deze maand zal bevallen.

Vrouw moet bevallen

Dat verzoek was aan dovemansoren gericht. De rechter gelastte verdere aanhouding en stelde de zaak uit naar 24 juli voor requisitoir en pleidooi.

meisje Paramaribo
Voorbeeldfoto

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.