Kenneth uit Suriname steelt SRD 100.000 van zijn baas en liegt dat het is verbrand

brand Paramaribo

Suriname ~ Manager aangehouden voor brandstichting en verduistering. Kenneth D. is afgelopen weekend door de politie van Commewijne aangehouden en in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Manager uit Suriname

De gewestelijk politiecommandant , George Randjitsing van Commewijne te Suriname, bevestigt deze aanhouding. Deze verdachte was werkzaam bij een bouwmaterialenzaak aan de Commissaris Thurkowweg. Daags van tevoren maakte de verdachte bekend dat er een binnenbrand was in de zaak.

Geld zou verbrand zijn

[quads id=1]

Als gevolg van de brand zou het geld zijn verteerd, dat in een geldtrommel bij de kassa was verborgen. De ondernemer, dus zijn werkgever, deed toen geen aangifte, maar stelde een onderzoek in. Voor hem was het onmogelijk dat het geld vanwege de brand in de metalen trommel kon zijn verbrand.

Hij deed toch aangifte

Hij deed naderhand aangifte bij de politie Suriname en het bleek dat de verdachte Lighterfluid had bespoten en vervolgens vuur had aangestoken. Er ontstond een binnenbrand waarbij er schade is geleden. Een geldbedrag groot SRD 100.000 wordt vermist.

[quads id=1]

brand Suriname

De verdachte die in beeld werd gebracht, ontkende in eerste instantie het feit, maar kwam naderhand met de ware toedracht.

Het geld is al gebruikt

Hij heeft het geld ten eigen bate aangewend. In het belang van het onderzoek blijft Kenneth in politiearrest.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.