33-jarige wil trouwen met 15-jarige bed-partner ~ Suriname

buurman Paramaribo

Suriname ~ Verdachte had een liefdesrelatie met minderjarige. Advocaat Renushka Gangaram-Panday betoogde maandag in haar pleidooi dat de verdachte Silvion S. tot twee keren toe gemeenschap heeft gehad het 15-jarige meisje; hij had met haar een relatie.
[quads id=1]

Rechtbank in Surname

Hij heeft de vader, althans een van de ouders van het meisje, naar de hand van hun dochter gevraagd. Tegen deze verdachte heeft openbare aanklager Shanta Mahadew 4 jaar gevangenisstraf geëist. Zij achtte gemeenschap met een minderjarige en het onttrekken van een minderjarige aan het wettig gezag wettig en overtuigend bewezen. De verdachte heeft op 10 april 2017 gemeenschap gehad met het 15-jarig meisje.

Meer dan 10 keren omgang

[quads id=1]
De moeder van het slachtoffer en het schoolhoofd kwamen er achter dat het kind intiem actief is. Het meisje werd ondervraagd en zij vertelde dat de 33-jarige verdachte meerdere malen omgang met haar heeft gehad. De verdachte heeft haar in het weekend bij zich gehouden. Volgens het slachtoffer heeft zij meer dan 10 keren omgang gehad.

Man van 33 jaar

De verdachte heeft haar ook bedreigd om de zaak in te trekken. Uit het visum van de arts blijkt dat het slachtoffer regelmatig en voor een langere periode omgang heeft gehad. De verdachte heeft het feit bekend. Hij verklaarde zowel bij de politie als bij de rechter dat hij dacht dat het meisje 16 jaar oud was. Het is aannemelijk dat toen de verdachte het slachtoffer thuis bij hem hield hij overmacht had op het kind omdat hij een man is van 33 jaar en dat hij haar zou hebben gedwongen.
[quads id=1]

Ze is pas 15 jaar

De advocaat merkte op dat het duidelijk is dat de verdachte zorgzaam was tegenover het meisje en dat zij op geen enkele wijze last van hem ondervond. Zij besloten om een relatie aan te gaan. Wat is verkeerd gegaan? Ze is pas 15 jaar. De verdachte heeft alle mogelijkheid gehad om het meisje eerder te misbruiken, echter heeft hij slechts twee keren gemeenschap met haar gehad met toestemming van het meisje.

Niet opzettelijk
Paramaribo Suriname
Voorbeeldfoto mensen in bed

In elk geval is er op de zitting niet gebleken dat ze niet wilde. De advocaat gaf aan dat de verdachte onterecht voor misbruik wordt voorgebracht bij de rechter. De advocaat verzocht de rechter om de verdachte integraal vrij te spreken. Hij heeft het meisje niet opzettelijk wederrechtelijk aan het wettig gezag onttrokken. Ze heeft willens en wetens besloten twee dagen bij de verdachte te logeren. Dit heeft zij drie of vier weekenden gedaan.

Excuses aangeboden

[quads id=1]
De verdachte heeft op geen enkel moment beslissende invloed gehad. Het ergste is ook dat de verdachte vanwege zijn detentie zijn baan kwijt is. De verdachte heeft een dure les geleerd. De advocaat verzocht de rechter om gelet op de relatie, de correcte houding van de verdachte een zodanige straf te willen opleggen dat de verdachte heel binnenkort naar huis mag. De verdachte heeft zijn excuses aangeboden en spijt betuigt. Op 23 juli velt de rechter uitspraak in deze zaak. De verdachte blijft aangehouden.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis