2 jaar voor Amanda wegens steekpartij en beroving voor betaalde omgang ~ Suriname

hotel Paramaribo

Suriname ~ 2 jaar cel voor rovende vrouw die betaald wordt voor omgang. Amanda F. mag 2 jaar brommen voor het medeplichtig zijn bij het beroven van een man met wie zij tegen betaling omgang zou hebben in Suriname.
[quads id=1]

Beroving Paramaribo

Het strafbaar feit speelde zich af op 12 februari. Volgens het slachtoffer had hij de vrouw betaald en meegenomen naar een kamer in Suriname om omgang met haar te hebben. Gelijk nadat zij in de kamer waren, stormden 2 onbekende mannen de ruimte binnen en drukten hem tegen de grond, waarna hij aan zijn dijbeen en zitvlak met een mes werd gestoken.

Hij werd naakt achtergelaten

[quads id=1]
Zijn trui, broek en zelfs onderbroek werden uitgetrokken en vervolgens weggenomen. In zijn broek had de man 1000 US-dollars, SRD 500, een mobiele telefoon en belangrijke bescheiden. Amanda, die volgens een plan toegang had verschaft aan haar comparanten, werd naast medeplichtigheid aan de beroving ook schuldig bevonden aan het in bezit hebben van 0,3 gram hasj en 0,6 gram cocaïne.

Ook een boete

[quads id=1]

omgang Suriname
Voorbeeldfoto geld ontvangen voor betaalde omgang

Hiervoor moet zij een boete van SRD 1000 betalen of anders een maand in hechtenis doorbrengen. Haar comparant Rafael K. mag 3 jaar brommen. Hij is de kamer samen met een tot nog toe onbekende comparant binnengestormd en de benadeelde beroofd. Hij heeft het strafbaar feit bij de politie en op de strafzitting bekend.

Geschreven door Faisel Rasoelbaks
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.