Politiebericht ~ 2-jarige overleden na aanval van ‘redi tigri’ Poema in Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ De Politie van Brokopondo kreeg op maandag 9 juli omstreeks 20.00 uur een melding binnen van een ongeval welke plaatsvond nabij het dorp Bethel in het Poesoe Grunu gebied.
[quads id=1]

Bethel te Suriname

De politie van Atjonie begaf zich naar het dorp voor onderzoek. Gebleken is dat een moeder samen met haar vier minderjarige kinderen vanuit het dorp met een boot naar haar kostgrond was gevaren, die ongeveer 20 minuten verwijderd is van hun woonplaats.
[quads id=1]

Pepers te plukken

Op een gegeven moment was de moeder bezig pepers te plukken toen zij haar zoontje hoorde gillen. Ze rende op het gegil af en zag een Poema, in de volksmond ‘redi tigri’ genoemd, het bos inrennen. Haar zoontje trof ze badend in zijn bloed aan met verschillende verwondingen aan het hoofd. De moeder plaatste het slachtoffer alsook de rest van de kinderen in de boot en voer naar het dichtstbijzijnde post van de Medische Zending.

Het was een poema

[quads id=1]
Een half uur na aankomst overleed het slachtoffer, de 2-jarige Merino Brian Gadden aan de opgelopen verwondingen.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de familie voor de begrafenis.

Bekijk de foto hieronder dit bericht. Let op het beeld kan schokkend zijn. Scroll naar beneden

.

.

.

.

 

.

overleden Suriname
[quads id=1]
Foto’s van Suriname vandaag en Herald Suriname**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.