Man van 42 geeft toe dat hij zijn bloedeigen dochter heeft bezwangerd – Suriname

zwanger Suriname

Suriname ~ Vader veroordeeld voor zwanger maken van dochter. De 42-jarige biologische vader, R.M., moet een celstraf van 7½ jaar uitzitten.
[quads id=1]

Vader uit Suriname

Deze verdachte heeft omgang gehad met zijn minderjarige dochter en hij heeft haar bezwangerd. De verdachte heeft deze handelingen in het jaar 2016 tot 2017 gepleegd. Volgens het slachtoffer werd zij onder bedreiging misbruikt.

Moeder zou mishandelen

[quads id=1]
De verdachte hield haar voor dat wanneer zij het feit aan derden zou vertellen hij de ledematen van haar moeder zou verbrijzelen. Hij heeft zijn dochter op 3 verschillende momenten misbruikt.

Hij gaf toe

Deze zaak kwam aan het licht toen de verdachte zijn wederhelft te kennen gaf dat hij iets had gedaan en dat hij mensen erbij moest halen. Een buurvrouw kwam erbij en toen bekende de verdachte dat hij zijn eigen dochter had misbruikt.
[quads id=1]
zwanger Suriname

De dochter die erbij stond gaf toen aan dat zij door haar vader was misbruikt en dat zij 10 weken in de verwachting was.

Vrucht afdrijven

Er werd toen geld ingezameld en het vrucht werd toen afgedreven. In juli 2017 was het de tweede keer en de derde keer was in augustus.

Eerdere berichten:
13-jarige in Suriname is zwanger. Pleegvader kon niet van haar afblijven

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.