Anoniem – Mijn oma is doodgegaan in Paramaribo. Door nalatigheid van de arts

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Mijn oma is heen gegaan FamilieNieuws. Door nalatigheid van de arts. Er heerst een griep epidemie momenteel in Suriname. Een hele heftige. Ze is besmet geraakt.
[quads id=1]

Nalatige arts in Paramaribo

Ik ben Victoria. Ik wil jullie graag vertellen wat mij is overkomen hier in Paramaribo. Met een arts. Een Cubaanse arts. 1 die stage liep in Suriname. Oma is 3 keer naar die arts geweest. De arts vond het niet nodig dat ze naar de ziekenhuis moest. We wilden dat ze opgenomen werd. Ze zei: Het is maar een “griepje” wat voorbij zal gaan na het innemen van de medicamenten. Ze kreeg medicijnen. En als laats een spuitje. Met deze woorden ” het komt goed”. Ze at niet, had diarree en aan het eind begon ze bloed te spugen. Ze was heel gezond, lieve mensen.
[quads id=1]

Cubaanse arts in Paramaribo

Nu krijg ik haar terug in een kist. Het hoefde allemaal niet. Met tranen in mijn ogen schrijf ik dit. Ik kan het maar niet verwerken. We deden alles samen. Ik was er de laatste dagen niet voor haar. Ik dacht haar in goeie handen te hebben achter gelaten. Nu krijg ik haar in een kist.

Je moet wintie krijgen

In Suriname moet je een herrie maken om GEHOLPEN te worden. Wat allemaal verschrikkelijk is. Een wintie moet je krijgen om die gasten wakker te schudden. Ik zit met haat, verdriet, pijn allemaal in één. Ik kan niet normaal functioneren. Anders ga ik die arts halen.

overleden Paramaribo
Voorbeeld foto van Fideezy

Ik bid alleen. “God geef mij kracht”, “Maak mij sterk” “Oma vergeef mij”. Aub FamilieNieuws. Laat de wereld dit weten, er moet een verandering komen. De artsen moeten leren luisteren naar de familie.

Ik ben zo boos

[quads id=1]
Oma was net 71 geworden. Een week na der jaardag is ze heen gegaan. Alles ging goed. Me oma was gezond, ze liep, ze was flexibel. Alleen had ze bloeddruk, maar het ging goed hoor. Mijn vader had ook deze ziekte. Ze is besmet geraakt door hem. Hij is nu al beter. Ik heb me vader ook begeleid en zijn arts wou ook naïef reageren. Ik heb er toevallig verstand van en zei “Neen, hij heeft niet zomaar een griepje.

Iedereen moet het weten

We dachten dat me vader zou doodgaan. Me oma was verdrietig. Ze zorgde voor hem. En zo is ze besmet geraakt. Ik draag een schuldgevoel omdat ik juist toen weg moest. Ze werd erger en erger. Toen ik besloot te komen was ze weg. En kom ik nu dit rot verhaal van de arts te horen. Ik ben echt pissig nu. Ze moest gewoon worden opgenomen. Dat moest er gebeuren. Dus door de nalatigheid is ze nu dood. Ik blijf het zeggen: Mijn oma hoefde niet dood te gaan. Jullie zijn gewaarschuwd. En waarschuw iedereen.

Disclaimer: Wij van FamilieNieuws hebben het verhaal van Victoria gepubliceerd. Dit is haar mening en haar eigen persoonlijke ervaring en niet die van ons. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder. Dank u wel.

[quads id=1]
Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:
Vraag en antwoord: Wat neem ik mee bij opname in het ziekenhuis?
ziekenhuis Paramaribo

Pasgeboren baby’s overleden door infectie vanwege ziekenhuisbacterie?

baby Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig