We zijn dringend opzoek naar 24-jarige Sulaika. Misschien is ze in Paramaribo

vermist Paramaribo

Paramaribo ~ MAG IK AUB JULLIE AANDACHT: Er is een hele goede vriendin van mij niet meer terug gekomen van haar vakantie in Frankrijk, van horen en zeggen gaat ook rond dat zij zich in Suriname kan bevinden. Of Paramaribo.
[quads id=1]

De nieuwe informatie is dat ze waarschijnlijk via Frankrijk naar Frans Guyana is gegaan. En dan naar Suriname. Ze zou misschien via Frans Guyana weer naar huis vliegen. Maar ze kan ook heel goed als nog in Paramaribo zijn.. we weten het niet.

Is ze in Paramaribo?

Ze is nu minstens een week uit ons oog. Zij heeft 30 juni als laatst nog contact opgezocht met vrienden en famillie en sindsdien hebben we niks meer van haar vernomen, terwijl zij die dag terug zou komen naar Nederland en had gezegd dat ze die dag, dus op 30 juni zou vertrekken naar Nederland. Kort daarna was ze nergens meer bereikbaar.
[quads id=1]

Nergens te bereiken

Heeft iemand iets van dit meisje gehoord of haar gezien, neem dan alstublieft contact op met Wim Postma of mij. Klik op de namen beneden in het bericht.

Alle tips zijn welkom!!!!!!

Onderzoeken zijn ook al ingezet hiervoor. Deel dit bericht met iedereen. Vooral met mensen uit Paramaribo Het kan zijn dat ze daar is.

Signalement

[quads id=1]
Haar naam is Sulaika Postma. Hierbij zet ik even een aantal punten waardoor jullie haar kunnen herkennen: haar postuur is slank, ongeveer 60 kilo, krullend haar tot over de schouders, haarkleur blond, heeft een piercing links onder in haar lip en heeft een tongpiercing. Haar linker onderarm is getatoeëerd met bloemen.
Haar naam is Sulaika en is 24 jaar.

Willen jullie dit AUB massaal delen

Weet u meer maak dan contact met Kimberly of met Wim

vermist Paramaribo

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis