Twee jonge meisje mishandelen elkaar aan de Waterkant te Paramaribo

vechten Paramaribo

Paramaribo ~ Tieners brengen elkaar verwondingen toe en zijn ingesloten. Twee tieners, de 15-jarige M.P. en de 16-jarige Ch.A. zijn op zondag 1 juli door de politie van ressort Centrum in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Waterkant te Paramaribo

De sterke arm speelde in op een melding van een vechtpartij aan de Waterkant, die door de Centrale Meldkamer was doorgegeven. Ter plaatse werden partijen aangetroffen die elkaar ernstige verwondingen hebben toegebracht.

Ze stak haar neer

Onderzoek wees uit dat de twee jeugdigen op een bepaald moment een woordenwisseling kregen, die uitmondde in een vechtpartij. M. pakte een fles en bracht haar tegenstander een slag toe op haar hoofd. Deze liep een snijverwonding op haar voorhoofd op.
[quads id=1]

Naar AZP Paramaribo

Ch. greep naar een scherp voorwerp die uit haar tas was gevallen. Hiermee bracht zij M. steekverwondingen toe ter hoogte van haar linker borst en schouder. Per ontboden ambulance zijn beide meisjes afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. M. was ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen en is voor verdere behandeling verwezen naar de chirurg.

Met scherpe voorwerp

Het scherpe voorwerp is vooralsnog niet gevonden. Zowel M. als Ch. zijn voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor wederzijdse mishandeling in verzekering gesteld.

Ze zijn naar opa Doelie

[quads id=1]

vechten Paramaribo
voorbeeldfoto

Gelet op hun jeugdige leeftijd zijn de twee tieners ondergebracht in het cellenhuis te Opa Doeli. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.