SRD 30.000, USD 7000 en Euro 6000 buit na woninginbraak in Suriname

euro Suriname

Suriname ~ Criminelen maken jachtgeweer, geld en sieraden buit. Inbrekers hebben in de nacht van zaterdag op zondag 8 juli flink huisgehouden in een woning aan de Mijnzorgweg, zijstraat van de Indira Gandhiweg.
[quads id=1]

Woning in Suriname

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met mevrouw A.S..Zaterdagavond is het gezin omstreeks 21.00 uur van huis vertrokken. Toen zij na middernacht thuiskwamen, merkte A.S. op dat het licht van de kamers aan was.
[quads id=1]

Alles overhoop gehaald

Zij maakte de deur open en keek in een van de kamers. Tot haar schrik zag zij dat die kamer overhoop was gehaald. De buit betreft een geldbedrag groot SRD 30.000, USD 7000 en Euro 6000.

Waardevolle spullen

Behalve het geld zijn ook waardevolle sieraden, een jachtgeweer en 3 pakken patronen weggenomen. Volgens de aangeefster hebben de daders het dievenijzer van een raam middels een koevoet geforceerd.
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.