Video -Politie: 25-jarige Saneska Mathoera overleden na aanrijding – Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Zware aanrijding met 1 dode. De 25-jarige mede-inzittende Saneska Mathoera is op zondag 8 juli na een zware
aanrijding te Paramaribo in het ziekenhuis overleden.
[quads id=1]

Aanrijding te Paramaribo

Het slachtoffer was in de vroege ochtend van zaterdag 7 juli betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Klipstenen-,
Keizer- en de Domineestraat. De politie van ressort Centrum werd op 7 juli via de Centrale Meldkamer ingeschakeld voor een aanrijding tussen twee auto’s met zware persoonlijke ongelukken. Bij aankomst werden de twee voertuigen en drie gewonden aangetroffen.
[quads id=1]

Werd bestuurd door een 25-jarige

Onderzoek wees uit dat het voertuig waarin Saneska zat, werd bestuurd door de 25-jarige Anuradha L. De chauffeuse reed met het latere slachtoffer en nog een bijrijder over de Keizerstraat, gaande richting de Zwartenhovenbrugstraat. Het andere voertuig reed over Klipstenenstraat richting de Keizerstraat.

Niet gestopt voor rood

Op de driehoek kruising heeft Anuradha het verkeerslicht genegeerd en reed door het rode stoplicht met als gevolg de aanrijding.
[quads id=1]

overleden Paramaribo
Mathoera

Anuradha en de twee bijrijders liepen zware verwondingen op. Per ontboden ambulance werden de gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

AZP Paramaribo

Na medische behandeling is de chauffeuse heengezonden en voor verdere behandeling verwezen naar de orthopeed. De andere autobestuurder kwam met de schrik vrij.

De bestuurders die niet onder invloed van alcohol verkeerden, zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van Anuradha ingevorderd. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

In beslag genomen

Het ontzielde lichaam van Saneska is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Bekijk hier een video over de prachtige Saneska Mathoera. Rust zacht
[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.