Politie Suriname vindt drugs in edele delen, maag en handtas

0

Suriname ~ De Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op respectievelijk woensdag 27 juni en vrijdag 29 juni tijdens controle werkzaamheden drie drugssmokkelaars in afzonderlijke zaken aangehouden.

BID Suriname

Op 27 juni is de 46-jarige Nederlandse Cressida D. en de 53-jarige Leendert B. aangehouden. Cressida had 19 cocaïne bolletjes in haar edele lichaamsholten verstopt, terwijl Leendert 51 cocaïne bolletjes had geslikt.

Edele delen

De 27-jarige Xaverio K. is op 29 juni aangehouden. Deze verdachte had drie pakken cocaïne met een gewicht van 780 gram verborgen in zijn handbagage.

Paramaribo bolletjes luchthaven bolletjes slikken FamilieNieuws

Voorbeeld Bolletjes

Drie verdachten
Alle drie verdachten zijn samen met het verderfelijk spul overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Cressida en Leendert in verzekering gesteld.

Hij is militair

Xaverio, die militair blijkt te zijn is overgedragen aan de Militaire Politie.

bron:KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.