Man raakt gewond nadat criminelen hardhandig zijn auto stelen ~ Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Autobestuurder beroofd van voertuig. De politie van Santo Dorp kreeg vrijdagavond melding van een beroving op de kruising van de Ephraimzegenweg en de Claudia Wensweg te Paramaribo.
[quads id=1]

Politie in Paramaribo

Uit het onderzoek blijkt dat de benadeelde A.L. bij een kennis op bezoek was. Op het moment dat hij wilde wegrijden, werd hij verrast door een gewapende crimineel die naast hem plaats nam in het voertuig.

Crimineel kwam naast hem zitten

[quads id=1]
Vrijwel gelijk daarna kwam een tweede verdachte naast de benadeelde staan. Hij sleurde de autobestuurder uit zijn wagen en nam zelf plaats achter het stuur. Volgens het slachtoffer hadden beide verdachten een vuistvuurwapen bij zich.

Geld en belangrijke documenten

[quads id=1]
In de wagen had de aangever een tas inhoudende geldbedragen groot Euro 200 en SRD 300 en daarnaast belangrijke documenten en een wifibox. Als gevolg van de gewelddadige handelingen heeft het slachtoffer letsels opgelopen.

Hij raakte gewond

politie Paramaribo

De daders zijn ervandoor gegaan met de wagen, een grijsgelakte Toyota Allion.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.