Video – Âdïka verhuist van Paramaribo naar Nederland. Uitnodiging concert

Paramaribo ~ De veelbelovende dancehall artieste Âdïka verlaat Suriname voor een beter bestaan in Nederland. Ze geeft op 28 juli een Farewell Concert in Royal Palm Event Venue aan de Van Roseveltkade te Paramaribo.
[quads id=1]

Afscheid in Paramaribo

“Vanwege haar studie, ambitie en muzikale carrière zal Âdïka binnenkort afreizen naar Nederland. Maar Âdïka zou Âdïka niet zijn als ze zou vertrekken voordat ze nog één keer haar liefde voor muziek, het land en vooral haar fans deelt met haar publiek”, meldt het management van de artiest op haar Facebookpagina.

Studie en carrière

[quads id=1]
Âdïka, die officieel Amani Verwey heet, begon met muziekmaken op haar twaalfde. Geïnspireerd door namen als Rihanna, Kehlani en Big Sean. Haar eerste hit scoorde ze in 2013 met ‘Accurate’. Hierna volgen hits als ‘Music Turn Up’, ‘LMLY’, ‘Work For It’ en ‘Ruff Gyall’.

Nederlandse Top Notch

In oktober 2016 tekende ze een contract met het Nederlandse platenlabel Top Notch. In april 2017 kwam haar debuut EP Eighteen onder het contract van het label uit. Op de EP staan zeven dancehall tracks waarvoor ze ondere andere samenwerkte met Nederlandse topproducers Chievva, Dicey, Krankjoram en Jack $hirak.

Ook een goede danseres

Naast zingen kan Âdïka ook goed dansen. Kijk maar naar de video:
[quads id=1]

Bekijk hier de uitnodiging

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.