Video – Vrouw kapt geslacht van vreemdgaande man eraf~ buitenland

gekapt buitenland

Buitenland ~ Vrouw (24) hakt lid af van overspelige echtgenoot (40). Karuna Sanusan (24) hakte het geslacht van haar man af nadat ze had ontdekt dat hij meerdere affaires had.

Jaloerse vrouw in het buitenland

Jaloerse vrouwen kennen geen genade. Dat bewijst Karuna Sanusan, een vrouw uit Thailand die als wraak op haar man, Siripan, zijn lid heeft afgesneden met een vleesmes. Dit bloederige plan smeedde ze nadat ze had ontdekt dat haar man vreemdging met meerdere vrouwen.

Een duidelijk plan

Geen ‘crime passionnel’, maar een duidelijk opgesteld plan. Karuna wond ’s ochtends haar nietsvermoedende man op, maar de climax verliep anders dan hij had verwacht. Nadat zijn vrouw zijn geslacht vakkundig eraf had gehakt, smeet ze het uit het raam en liet ze manlief achter in een plas van zijn eigen bloed.

gekapt buitenland
Het gekapte deel werd op ijs bewaard maar helaas was het niet meer mogelijk om het vast te naaien.

De politie en hulpdiensten werden meteen gewaarschuwd door de buren die de pijnlijke kreten van de gewonde man hoorden. De vrouw werd gearresteerd terwijl de gewonde man naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis werd gebracht.

Geen hoop meer

Er is geen hoop op een aanhechting van het afgehakte geslacht. Hoewel politieagenten de penis van Siripan teruggevonden en in een koelbox geplaatst hadden, was het te laat. De cellen waren al afgestorven.

vreemdgaan buitenland

Met meerdere vrouwen

Karuna bleef rustig terwijl ze ondervraagd werd. Ze had onlangs ontdekt dat haar man meer deed dan alleen flirten met andere dames. “Ik was vol woede en kon maar niet ontspannen,” zei ze, “ik was zo kwaad vanbinnen.”

Bekijk hier een video erover:


Bron: hln.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.