Video – Familie van overleden man waarschuwt Suriname voor Braziliaanse bijen

overleden Suriname

Suriname ~ Let op!! Braziliaanse bijen steek zorgt voor de dood. Ik wil een heel schokwekkend bericht met jullie delen . Meer een waarschuwing.

Dodelijke bijen in Suriname

[quads id=1]
Onze 46-jarige oom Ramon Janki wonende aan de Mawakaboweg , zorgde voor koeien. Op donderdag 5 juli werd hem gezegd dat hij zijn koeien moest halen uit iemands achtererf, die achter zijn weiland aan grensde.

Ramon werd aangevallen

Niet wetende dat er een grote bijen korf daar was. Naar alle waarschijnlijkheid is de koe op de bijenkorf in gerend. Dat voor mr. Ramon het noodlot als gevolg had. Te samen met 2 andere heren werd Mr. Ramon aangevallen door de Braziliaanse bijen de 2 andere heren keerden terug. Na een behoorlijke poos en vroegen ze of Mr. Ramon al terug was. Maar dat was niet het geval. Nadat de heren bij kwamen gaven ze aan dat ze aangevallen waren door bijen en gingen terug voor mr. Ramon.
[quads id=1]

overleden Suriname
De overleden meneer Ramon Janki
Levenloos lichaam

De heren troffen Ramon drijvend aan in een goot nog steeds omsingeld door de bijen zwerm. De brandweer heeft te samen met de buurt genoten het levenloos lichaam naar huis gebracht. Het lichaam was van gezicht tot borst volledig geprikt door de bijen.

Een waarschuwing

[quads id=1]
Dit bericht is een waarschuwing voor een ieder die het bos of weiland in gaat. Wees aub voorzichtig.
Bekijk onderstaande video met meer informatie over de gevaarlijke bijen:

overleden suriname

Namens de familie Janki
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.