Politiebericht – 45-jarige man overleden na aanval Braziliaanse bijen ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Drie mannen tijdens koeienvangst aangevallen door Braziliaanse bijen; Bidjaikoemar overleden. De 45-jarige Bidjaikoemar Janki is op donderdag 5 juli overleden, na te zijn aangevallen door Braziliaanse bijen op een adres aan de Invejaweg in Suriname.
[quads id=1]

Braziliaanse bijen in Suriname

De politie van ressort Santo Boma deed na een telefonische melding van de Brandweer dat een manspersoon door Braziliaanse bijen is aangevallen de plek aan.

Geen teken van leven

Bidjaikoemar is op het weiland aangetroffen ongeveer 400 meters verwijderd van zijn woning. Hij vertoonde geen tekenen van leven. Hij was met ontbloot boven lijf en zijn hele lichaam vertoonde bijensteken.
[quads id=1]
Volgens verklaring van een neef van het slachtoffer waren ze met hun drieën op het weiland gegaan om twee koeien te vangen. Op een gegeven moment werden ze aangevallen door Braziliaanse bijen.

Ze renden naar voren

De neef en de andere man renden toen naar voren en keerden na een tijdje terug om naar Bidjaikoemar uit te kijken. Zij zagen hem niet en konden door de zwerm bijen niet verder, waardoor zij de brandweer inschakelden.
[quads id=1]

Het lichaam is afgestaan

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.