Minderjarige beschuldigt politieagent in Suriname van intiem contact in pension

Zoenen Suriname

Suriname~ Politieman staat terecht voor intiem omgang 15-jarige nicht. De politieambtenaar Kishan J. moest zich gisteren voor de groene tafel verantwoorden, omdat hij ervan wordt beschuldigd zijn 15-jarige nicht te hebben misbruikt.
[quads id=1]

Rechtszitting Suriname

De strafbare handelingen zouden op 27 maart en 27 april hebben plaatsgevonden. Volgens verklaringen van het slachtoffer bij de politie heeft Kishan haar beide keren van huis opgehaald en gebracht naar een pension in Suriname, waarna zij vleselijke gemeenschap hadden.

Zuigvlekken op haar lichaam

[quads id=1]
Nadat de moeder van het kind zuigvlekken op haar lichaam ontdekte, wees het meisje gelijk de politieambtenaar aan als dader. Kishan echter heeft reeds bij de politie de beweringen van het slachtoffer ontkend.

Hij wordt bijgestaan door advocaat Chandra Algoe. De raadsvrouw zegt aan Dagblad Suriname dat er helemaal geen bewijs is dat Kishan zich schuldig heeft gemaakt aan dit strafbaar feit.

Geen recente ontmaagding

[quads id=1]
Ten eerste werd het kind pas bij de tweede keer, op 27 april, voor een medische controle gebracht waar door de arts werd geconstateerd dat er geen recente ontmaagding heeft plaatsgevonden. Daarnaast is er ook geen videomateriaal van beveiligingscamera’s teruggevonden bij het pension waar het feit vermoedelijk had plaatsgevonden.

Zoenen Suriname
Voorbeeldfoto
Digitaal onderzoek

Uit het digitaal onderzoek zijn er ook geen bezwarende verklaringen richting de verdachte gekomen. Op 16 augustus wordt het slachtoffer gehoord.

Geschreven door Faisel Rasoelbaks
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.