Videobeelden bewijzen dat Chawilla, KFC manager Willims aanviel ~ Paramaribo

moord KFC Paramaribo

Paramaribo ~ 16 augustus strafvoorstel in KFC-moordzaak. Het Openbaar Ministerie zal als alles goed zit op 16 augustus met een strafvoorstel komen in de moordzaak van de KFC-manager Majorie Willms in juli 2017 aan de Wilhelminastraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Willims werd vermoord in Paramaribo

In de zaak staan Chawila R, die als hoofdverdachte wordt gezien, en Shaquille B. terecht. De zitting van donderdag duurde heel kort. Nadat advocaat Maureen Nibte kantonrechter Siegline Wijnhard voorhield geen behoefte meer te hebben naar het eerder aan haar verstrekte beeldmateriaal te kijken, werd de zaak gelijk door de magistraat naar de status van requisitoir verwezen.

Video beelden zijn duidelijk

[quads id=1]

moord KFC Paramaribo
De moordverdachte

Op de beelden die eerder in de strafzaak zijn bekeken, is duidelijk te zien hoe Chawilla het slachtoffer ongeveer tien minuten lang bewerkt met een verstelbare sleutel.
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]