Politiebericht – 41-jarige buschauffeur overleden in bus te Paramaribo

0

Paramaribo ~ Busbestuurder komt achter het stuur te overlijden. De 41-jarige busbestuurder Roberto Jalimsing kwam op donderdag 5 juli tegen een elektrische mast aan in de Nieuw Weergevondenweg te Paramaribo.

Nieuw Weergevondenweg te Paramaribo.

Na de melding van de botsing deed de politie van Santo Dorp de plek aan. Daar aangekomen vertoonde Roberto geen tekenen van leven achter het stuur. Een ingeschakelde arts stelde een natuurlijke dood vast.

Verklaringen van ooggetuigen

Volgens verklaringen van ooggetuigen begon de bus, die met een matige snelheid reed, plotseling over de noordelijke berm van de voormelde weg te rijden om vervolgens tegen de mast tot stilstand te komen.

Vermoedelijk een hartaanval

Het vermoeden bestaat dat de chauffeur een hartaanval moet hebben gehad. De enige passagier die in de bus werd aangetroffen, heeft lichte verwondingen opgelopen en is met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

overleden Paramaribo

Foto binnengekomen via Facebook

Het ontzielde lichaam van Roberto is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Roberto wordt niet tot een verkeersdode gerekend.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.