Lichaam vermiste 38-jarige opgevist in Kreek ~ Suriname

bus

Suriname ~ Lichaam opgevist te Commetewanekreek. Het ontzielde lichaam van de 38-jarige Waldie Resowikromo is woensdagmiddag opgevist in een kreek te Suriname.
[quads id=1]

Kreek te Suriname

Gewestelijk Politiecommandant George Randjitsing geeft desgevraagd te kennen dat het lichaam in de middaguren is opgevist, alwaar het slachtoffer was gevallen in de rivier. De politie had na de melding terstond duikers gestuurd en een zoekactie op touw gezet.
[quads id=1]

Hij was in de rivier gevallen
vermist Suriname
Voorbeeldfoto van een boot op de rivier

Het slachtoffer was in de ochtend van dezelfde dag in de rivier gevallen ter hoogte van de Commetewanekreek. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het slachtoffer met zijn collega’s was gaan vissen. Hij zat op een ijsbox in de boot.

Hij viel in Slaap

[quads id=1]
Op een bepaald moment viel Resowikromo in slaap en als gevolg daarvan is hij van de boot in de kreek gevallen. Resokromo verdween in de diepte.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.