Foto’s – Overleden – Mijn lieve broer Rabin Soekhoe ~ Paramaribo

Paramaribo

Overleden

Rabin Soekhoe

[quads id=1]

Met heel veel verdriet maak ik bekend dat mijn broer en schoonbroer van wijlen Bhajo Tjanderikapersad Jhinnoe,  RABINDERPERSAD SOEKHOE  op 3 juli 2018 is heen gegaan in het Academisch ziekenhuis te Paramaribo.In leven was hij nagara en dhantaal dhol speler. En lid SSN Ramayn Samadjh

Hij was meer bekend als RABIN

Wy maken bekend dat de crematie van Rabinderpersad SOEKHOE plaatsvindt op zaterdag 7 juli 2018 te Weg naar Zee – Paramaribo. Om 10 u ’s morgens komt de stoet thuis aan de Kalicharenweg 85.
En zal weer vertrekken 12.30u naar Weg naar Zee crematie oord.

Ek ata hai ik djata hai jehie hai djag kie riet .
Wij zullen je altijd missen bro,
je blijft altijd in onze harten 😢

Rust zacht .

~Asha~
[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.