Foto’s – Amar, Radijs en Jason uit Paramaribo doneren pakketten aan senioren

Amar Paramaribo

Paramaribo ~ Op maandag 2 juli 2018 was het weer zover. Amar Deodat (30) , Jason Amesi (23) en Radijs Prince Iffi Horb (22) uit Paramaribo hebben het voorrecht gehad om uit liefde voor de medemens voedselpakketten te doneren.
[quads id=1]

Uit Paramaribo

Dit doen ze voor mensen in Suriname die het niet breed hebben. Vorig maand zijn ze hiermee begonnen. Toen lukte het om 5 pakketten te doneren aan verschillende families. Door de massale bekendheid in korte tijd, konden zij dit keer, dankzij donaties van vrienden, 8 pakketten doneren. Uiteraard gaan ze hiermee door. Het streven is om volgend maand 10 pakketten te doneren.
[quads id=1]

Aandacht voor armoede

Wij vragen hiermee aandacht voor de armoede in Suriname. Wilt u ons ook helpen doneren? Dan kan dat natuurlijk. Stuur ons Amar een privé bericht of app # +597 7458392

Foto’s

Bekijk hier de foto’s:
[quads id=1]

#Like & #share

Help ook mee

Hopelijk zijn er meer mensen als Amar en Jason. Geven is goed. Het hoeft niet heel veel te zijn, maar je kunt iemand heel blij maken door iets te schenken.

Een mooi bericht om te delen. Een ander helpen is niet verplicht. Maar het zou fijn zijn als we allemaal een keertje iemand blij maken met een bijvoorbeeld een pakje brood of een pak zeep. Laten wij Surinamers er voor elkaar zijn. <3

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.