Een liefdevol afscheid in Suriname voor onze Quincy Geldorp

overleden Suriname

Suriname

Lieve familie en vrienden,
Zoals de meeste van jullie weten is Quincy Geldorp op een zeer gruwelijk wijze om het leven gebracht.

Quincy Geldrop

[quads id=1]

Wij konden je niet behoeden en beschermen tegen het kwade. Je hebt ons met zoveel pijn en vragen verlaten maar met liefde zal je herinnert worden. Wij zullen er alles aandoen om je een laatste en vriendelijke rustplaats te geven in je geliefde Suriname. Wij zullen je missen Quincy.

Lieve mensen dit kunnen wij helaas niet alleen doen. Wij willen jullie vragen om ons te steunen zodat Quincy zijn laatste wens in vervulling kan gaan en een mooie liefdevolle afscheid in Suriname te geven.

Voor alle steun en donaties kunt u overmaken op rekening IBAN BE76 0635 4599 9695 op naam van Joyce Damburg.
U vriendelijk dank!
Veel liefst: Familie Damburg en Geldorp
[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]