Anoniem – Mijn kindje groeit niet goed door de stress met mijn vriend ~ Paramaribo

zwanger Paramaribo

Paramaribo ~ Beste Familienieuws, ik heet Sharon uit Paramaribo. Ik ben 21 jaar. Ik ben radeloos echt helemaal radeloos, ik ben in de verwachting. En terwijl ik in verwachting ben moet ik vechten voor mijn man Silvester.

[quads id=1]

Sharon uit Paramaribo

Ik heb namelijk sterk het idee dat hij gaat met een andere dame. Ik ken der wel. Ze heet Deborah. Tegen mij zegt ze dat ze hem niet wil en ze ziet hem als een broertje maar achter me rug om belt ze hem en bespeelt ze hem.

Hij kiest voor mij

Hij zegt ook dat het niets is. Hij blijft maar zeggen ik kies voor jou maar gaat toch steeds bij haar. Ik geloof en vertrouw hem niet meer.

[quads id=1]

Ik voel me helemaal niet lekker. Mijn kindje is ook ziek. Ik ben naar de dokter geweest. Ze wil maar niet groeien en Silvester ziet dat maar niet in. Hij denkt dat het een grap is ofzo. Niet serieus. Maar het kan echt door de stress komen die ik met hem heb dat de baby niet goed groeit.

zwanger Paramaribo
Voorbeeldfoto van Youtube
Ik slaap slecht

[quads id=1]

Ik slaap ’s nachts niet omdat ik weet dat hij bij haar is. Hij geeft der al zijn geld. Ik krijg niets. Daarom koop ik zelf spullen voor onze baby. Toen hij geen werk had verzorgde ik hem met liefde. Alles wat ik doe of deed was om hem te beschermen maar hij ziet dat niet in.

Ik wil niet meer

Ik huil en ik word gek. Ik wil medicijnen slikken en klaar zijn met dit leven. Ik zweer het FamilieNieuws ik vertrouw het niet meer. Ik ben kapot ik ben mezelf niet meer. Wat moet ik doen? Alstublieft help me. Ik hoop dat hij dit leest. Dan hoeft hij niet verbaasd te zijn wanneer ik er niet meer ben. het is echt teveel voor me.

[quads id=1]

Ik moet het loslaten

Ik heb echt die vertrouwen nodig. Ik wil hem niet verliezen aan Deborah. Ik weet dat ik aan mijn kind moet denken. Ze is ook mijn nummer 1 maar dit ding houdt me zo bezig .Ik kan het niet loslaten.

Dank u wel alvast,
Sharon

Gerelateerde verhalen.

Klik op de foto om ze te lezen:
Anoniem: Zwanger en gedumpt voor een Surinaamse vrouw
zwanger Paramaribo

Anoniem – Hij wil geen kinderen en toch ben ik (stiekem) zwanger ~ Paramaribo

zanger Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig