Dodson over foto met Braziliaanse vrouw: “Ik laat me nooit in met roddels” ~ Suriname

minister Suriname

Suriname ~ Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen laat zich niet in met ‘roddels en gezegdes’ die de laatste dagen over een foto van hem en een Braziliaanse vrouw op Facebook en Instagram circuleren.
[quads id=1]

Minister Dodson Suriname

“Ik laat me nooit in met roddels en gezegdes”, zegt de bewindsman in een reactie aan Dagblad Suriname. Op de foto zit de vrouw gekleed in een top, in de kleuren van het Braziliaans voetbalteam, op de schoot van Dodson, terwijl hij haar met één arm ook vasthoudt. De foto werd eerst op Instagram op het profiel van een zekere ‘souzanayrakelly’ gepost.
[quads id=1]

Screenshots op Facebook

Bekijk hier de screenshot:

Hiervan werden screenshots gemaakt en vervolgens op Facebook geplaatst. Intussen wordt deze foto door velen gedeeld en is heel populair geworden. Het is bekend dat de samenleving ontevreden is over de manier waarop de bewindsman sinds zijn aantreden de illegale goudmijnbouw, waaronder het scalian probleem, aanpakt. “Heeft hij eerst gecheckt of zij legaal in het land is? Belangenverstrengeling in bed.
[quads id=1]

Illegale Brazilianen
minister Suriname
Archieffoto Minister Dodson

Daarom kan de illegale goudhandel niet worden aangepakt. Vandaar dat er zoveel illegale Brazilianen in de goudmijnen opereren en weggaan met ons goud. Deze regering werkt hard. Is hij een minister?”, zijn enkele van de duizenden reacties op Facebook. Op de vraag of het hier om een bewerkte foto gaat, komt er geen antwoord.
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.