70-jarige vrouw in rolstoel bruut mishandeld door inbreker ~ Suriname

rolstoel Suriname

Suriname ~ 70-jarige in rolstoel mishandeld en beroofd door indringer. De politie van Santo Dorp kreeg woensdagochtend een melding van een woningoverval aan de Goedehoopweg in Suriname.
[quads id=1]

Goedehoopweg in Suriname

Ter plaatse aangekomen werd een 70-jarig slachtoffer aangetroffen. Zij had pijn over haar hele lichaam. De dader heeft een raam geforceerd en zich zodoende toegang tot het pand verschaft. Het slachtoffer is een alleenstaande vrouw die in een rolstoel zit. Haar ene been is geamputeerd.
[quads id=1]

Geen waardevolle spullen
rolstoel Suriname
Voorbeeldfoto persoon in rolstoel

De aangeefster had geen waardevolle goederen in haar huis en werd door de indringer mishandeld. Het slachtoffer stribbelde tegen waarna de verdachte haar vingerring gewelddadig heeft weggerukt. De rover heeft haar met de vuisten bewerkt, waardoor zij letsels heeft opgelopen aan haar rechteroog.
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis