Slachtoffers mishandeld en gekneveld door criminelen tijens beroving ~ Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Gewapende roofoverval aan de Indira Gandhiweg. Vijf criminelen hebben zaterdagavond een gewapende roofoverval gepleegd in een pand aan de Indira Gandhiweg.
[quads id=1]

Overval te Paramaribo

Volgens de aangevers, Chinezen, waren zij met hun vieren. Zij werden allen onder schot gehouden. Een van de slachtoffers moest onder dwang aanwijzingen doen waar zij hun waardevolle spullen hebben bewaard. Uit vrees voor zijn leven heeft hij de aanwijzingen gedaan.
[quads id=1]

De buit was enorm

De daders hebben een geldbedrag groot SRD 15.300, USD 1000, Euro 800, enkele mobiele telefoons en een aantal polshorloges buitgemaakt.

politie Paramaribo

Tijdens de beroving en ondervraging zijn de slachtoffers mishandeld. Degene die de aanwijzingen deed, heeft een barst aan zijn behaard hoofd opgelopen. Zij werden allen gekneveld achtergelaten, waarna de daders de plaats hebben verlaten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.