Politiebericht – 10-jarige in AZP Paramaribo na aanrijding dronken chauffeur

dronken Paramaribo

Paramaribo ~ Dronken autobestuurder rijdt jeugdige aan. De politie van bureau Rijsdijk kreeg op zaterdag 30 juni via de Centrale Meld Kamer de melding binnen dat een voetganger door een auto was aangereden aan de Meursweg.
[quads id=1]

Ziekenhuis te Paramaribo

Bij aankomst trof de politie de 10-jarige Rocinio D. liggend op de langs de weg lopende berm aan. De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Rocinio liep samen met een familielid aan de linkerzijde van de langs de weg lopende berm toen hij werd aangereden.

Zware verwondingen

[quads id=1]
Het jongetje is met een zware verwonding aan het hoofd met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij is voor medische behandeling opgenomen in de ziekeninrichting te Paramaribo. Terwijl de wetsdienaren bezig waren met het onderzoek kregen zij een tip dat de vermoedelijke autobestuurder zich op zijn werkplaats bevond.

Probeerde sporen weg te wassen

De sterke arm deed de plek aan en trof de 44-jarige autobestuurder Marciano T. aan die bezig was bloedsporen weg te wassen van het voertuig. In eerste instantie ontkende hij iemand te hebben aangereden, maar kwam later op zijn verklaring terug. [quads id=1]
Doordat de bestuurder het slachtoffer in hulpeloze toestand achterliet en vermoedelijk onder invloed heeft deelgenomen aan het verkeer, is hij na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Hij is aangehouden

Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. De politie van ressort Rijsdijk heeft het onderzoek in deze zaak overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.