Man uit Suriname heeft keel van zijn dochtertje doorgesneden in Nederland

dochtertje Suriname

Suriname ~ Vader sneed op eerste kerstdag de keel van zijn dochtertje (2) door. Het Openbaar Ministerie heeft gisteren vijf jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist tegen een vader van 36 jaar uit Den Haag.
[quads id=1]

Man uit Suriname

Hij sneed op eerste kerstdag de hals van zijn dochtertje door. Het meisje is twee. Alleen omdat anderen zeer snel ingrepen overleefde de peuter de steekpartij. De in Suriname geboren Hemchand J. stond gisteren terecht bij de Haagse rechtbank. Hij zegt zich helemaal niets van het voorval te herinneren. Hij was die avond behoorlijk onder invloed.
[quads id=1]

Ruzie met ex-vriendin

Anderen herinneren zich die avond, nu ruim een half jaar geleden, maar al te goed. Meerderen zeggen dat hij die avond ruzie kreeg met zijn ex-vriendin, om vervolgens de slaapkamer van de kinderen in te lopen. Met een stanleymes sneed hij vervolgens de keel van het meisje door. ‘Dit is toch wat je wil’, zou hij vervolgens tegen de moeder hebben gezegd.

Arrestatie

Deskundigen die hem na zijn arrestatie onderzochten stelden een persoonlijkheidsstoornis bij hem vast, waardoor hij minder toerekeningsvatbaar zou zijn. De officier van justitie wil hem in een tbs-kliniek opgenomen zien.
[quads id=1]
dochtertje Suriname

Zij vreest dat de kans dat hij nog een keer met een mes zal uithalen, groot is, ‘gezien het gemak waarmee verdachte overging tot zeer excessief geweld tegen nota bene zijn eigen kind’.

Uitslag over twee weken

Omdat J. in haar ogen niet gemotiveerd is voor zo’n behandeling eiste ze dwangverpleging. Uitspraak over twee weken.
[quads id=1]
Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.