Man levenloos aangetroffen in Pension te Paramaribo. Politie zoekt nabestaanden

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Dringende oproep van politie Paramaribo. Het Korps Politie Suriname roept hierbij de nabestaanden of zij die denken deze manspersoon te hebben gekend op zich in verbinding te stellen met de politie van het ressort Nieuwe Haven te Paramaribo op het telefoonnummer 403101 of de afdeling Forensische Opsporing op de telefoonnummers 403806 / 404022.
[quads id=1]

Politie Paramaribo

Het gaat in deze om een manspersoon van creoolse afkomst die op zondag 24 juni levenloos in een pension is aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Op het ontzielde lichaam zijn er geen documenten aangetroffen, waaruit de persoonsgegevens van hem achterhaald zouden kunnen worden.
[quads id=1]

Pension Paramaribo

De man ging gekleed in een witte tot crème kleurige kniebroek met blauwe en bruine strepen en had zwarte gympies (sportschoenen) met witte zolen en witte veters aan. Verder had hij een blauwe trui met als opschrift “Agfitch College Pub Crawl ‘57”; een blauwe pet met “Italia”; een oranje pet met “Players 1977” en een oranje zakdoek met als opschrift “Toy Story 3” bij zich.
[quads id=1]

Dagblad Suriname heeft een foto toegevoegd van de overledene. Bekijk de foto  hieronder. Let op de foto kan zeer schokkend overkomen: scroll naar beneden als u het wilt bekijken. Herkent u de man, maak dan contact met de politie.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.overleden Paramaribo
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.