15-jarig meisje moest cito geopereerd worden in AZP Paramaribo na omgang

HIV Suriname

Paramaribo ~ 15-jarige niet aanspreekbaar na intiem misbruik. De verdachte Zhilmar bracht vrijdag samen met zijn familie een 15-jarig meisje naar de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) te Paramaribo.
[quads id=1]

AZP Paramaribo

Dit deed de verdachte nadat het slachtoffer hevig begon te vloeien en haar bewustzijn verloor. Op de SEH schakelden de behandelende artsen na onderzoek de politie in, omdat het ging om een minderjarige die kort tevoren omgang zou hebben gehad.

Omgang met minderjarige

[quads id=1]
De sterke arm heeft Zhilmar bij de SEH aangehouden. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de verdachte omgang met het slachtoffer heeft gehad. Het meisje is thuis bij de verdachte geweest en na de daad raakte zij bewusteloos. De sterke arm heeft de 19-jarige Zhilmar in verzekering gesteld wegens omgang met een minderjarige.

Paramaribo Suriname

Spoed operatie

Het slachtoffer werd na opname terstond naar de operatiekamer gebracht alwaar zij cito is geopereerd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.