Video – Gorré nieuwe bondscoach van het nationaal elftal van Suriname

Dean Gorre Suriname

Suriname ~ Doet Suriname over 4 jaar mee met het WK? De kans is groot want Dean Gorré is de nieuwe bondscoach van het nationaal elftal van Suriname.

[quads id=1]

De oud-speler van onder meer Feyenoord en Ajax heeft een contract voor twee jaar getekend en stond al eerder aan het roer van de nationale ploeg. „Maar dit is anders dan de vorige keer”, aldus de voormalig middenvelder.

[quads id=1]

„Ik ga nu ook in Suriname wonen en elke dag voor de voetbalbond aan de slag”, zegt Gorré. „Omdat ik ook het olympisch elftal en Suriname onder twintig onder mijn hoede krijg en verantwoordelijk word voor de opleiding.”

De nieuwe bondscoach legt de lat hoog. „Het doel is kwalificatie voor de Gold Cup, die volgend jaar in Amerika wordt gehouden.” Suriname zit in een kwalificatiepoule met Dominica, de Britse Maagdeneilanden, Jamaica en Saint Kitts.

Bekijk hier de video erover:
[quads id=1]


Bron: Telegraaf
Video van Huggy Thomas
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.