Verliefde 22-jarige aangehouden voor ontucht 15-jarige Raishrie uit Paramaribo

vermist Paramaribo

Paramaribo ~ De politie van Latour heeft vrijdag de 15-jarige Raishrie M. aangetroffen samen met de 22-jarige Roshan J. Beide personen waren bij de politie als vermist opgegeven.
[quads id=1]

Raishrie uit Paramaribo

Zij stonden al meer dan een maand op de lijst van vermiste personen. Dagblad Suriname heeft de informatie dat de politie het tweetal aan de Mijnzorgweg heeft aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de ouders van de jongen op de hoogte waren van de locatie waar het tweetal zich ophield. Bij de politie hebben beide personen verklaard dat zij voor een maand naar Nickerie waren.

vermist Paramaribo
Foto afgeschermd ivm privacy van het meisje
Ze hebben omgang gehad

[quads id=1]
Daar heeft de 22-jarige omgang met het meisje gehad. Behalve dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan omgang met een minderjarige, heeft hij het meisje ook nog onttrokken aan het wettig gezag. Volgens de verdachte had het meisje voor hun vlucht hem gebeld en hem voorgehouden dat zij thuis gedupeerd werd en dat zij werd mishandeld. Op verzoek van het meisje is de smoorverliefde buurjongen met haar gevlucht. Beide hielden zich schuil in Nickerie.

Ze waren in Nickerie

In het belang van het verdere onderzoek is de 22-jarige Roshan J. in verzekering gesteld. Het 15-jarig meisje is nu onder behandeling van een maatschappelijk werker. Dit, omdat zij met zelfmoordplannen loopt. Deze zaak zorgde in mei voor heel wat commotie in de samenleving. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de ressortcommandant van Latour, inspecteur Sjaam Debi-Tewarie. Hij bevestigde de aanhouding.
[quads id=1]

Al eerder weggelopen

Uit eerdere berichten blijkt dat de ouders van het meisje op de hoogte waren van de relatie van hun dochter met de verdachte. Enkele maanden terug was het meisje van huis weggelopen met deze zelfde buurjongen. De ouders hadden het meisje toen laten onderzoeken en het bleek dat het kind nog maagd was. De politie had toen geen grond voor aanhouding van de jongen.

Vader niet eens

Het meisje ging daarna zelf thuis bij haar buurjongen inwonen. De sterke arm van Latour heeft toen vaker bemiddeld in deze zaak. Echter blijkt dat het meisje steeds wegloopt, omdat haar vader het niet eens is met de relatie. Het meisje heeft bij de politie aangegeven dat wanneer haar ouders haar steeds zullen tegenhouden zij uiteindelijk zelfmoord zal plegen. Toen is er weer met de ouders gesproken, maar blijkt dat de vader de relatie helemaal niet goedkeurt.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.