Omgeving klaagt. Zit politie Santo Boma zonder vervoer en inkt? Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Politie zit weer zonder vervoer en inkt. Het schijnt weer dat de politiebureaus zonder inkt en vervoer zitten. Een zo een politiebureau is Santo Boma te Suriname. Dagblad Suriname verneemt dat het politiestation bijkans een maand zonder een dienstvoertuig zit.

[quads id=1]

Santo Boma te Suriname

Het is reeds eerder doorgegeven dat het dienstvoertuig defect is. De politiemannen kunnen vanwege dit probleem niet uitrukken voor meldingen. Zij worden gedwongen om hulp te vragen aan collega’s van omliggende stations.

Privé vervoer

In sommige gevallen worden zelf privé voertuigen van politieambtenaren ingezet. Indien er geen andere mogelijkheid bestaat, worden de aangevers gevraagd om naar het politiebureau te komen om aangifte te doen.

[quads id=1]

politie Suriname

Nog meer problemen

Behalve dit probleem kampt de politie ook nog met gebrek aan inkt. Bijkans een maand heeft dit politiebureau geen inkt. De stukken, onder andere de processen-verbaal, worden opgemaakt, maar niet uitgeprint. Het politiewerk kan door deze tekorten niet adequaat worden aangepakt.

Geen vervoer

[quads id=1]

De bewoners hebben hierover hun misnoegen geuit. Wanneer er een beroving in een woning heeft plaatsgevonden, zegt de politie dat zij geen vervoer heeft.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.