Beroofde man rijdt in paniek bromfietser aan te Paramaribo. Bromfietser is overleden

overleden Suriname

Paramaribo ~ In paniek geraakte beroving slachtoffer rijdt bromfietser aan; bromfietser overlijdt in ziekenhuis en tilt verkeersbarometer naar 34.

[quads id=1]

Ziekenhuis te Paramaribo

De 67-jarige bromfietser Lothar Godfried is op donderdag 28 juni in het ziekenhuis overleden, na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op woensdag 20 juni aan de Hermansteinbergstraat te Paramaribo. Godfried werd op 20 juni door een auto aangereden op de kruising van de Hermansteinberg- en de Richard Vouilairestraat.

Nieuwe haven

Na de melding van de aanrijding deden de wetsdienaren van ressort Nieuwe Haven de plek aan. Bij aankomst werd het slachtoffer die niet aanspreekbaar was op het wegdek aangetroffen.

[quads id=1]

Hij werd overlvallen

Onderzoek wees uit dat een 44-jarige goederen leverancier met zijn bestelbus goederen was gaan leveren bij een winkelier in de directe omgeving. Op een bepaald moment werd de leverancier overvallen door enkele manspersonen, die hem beroofden van zijn geld, mobiele telefoon en goederen. Tijdens de beroving moest hij ook slagen incasseren op het lichaam. Om ergere mishandeling te voorkomen, sprong hij in zijn voertuig en reed hard weg.

Hij werd weer overvallen

Tijdens het wegrijden, verzuimde hij op eerder vermelde de kruising voorrang te verlenen aan het verkeer en reed daarbij de bromfietser aan. De leverancier stapte uit om naar het slachtoffer toe te lopen en werd daarbij wederom overvallen en mishandeld door andere manspersonen. Ook deze groep manspersonen beroofden hem van goederen die nog in zijn bestelbus waren.

[quads id=1]

Eerste hulp Paramaribo

De bromfietser die niet aanspreekbaar was, werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij op 28 juni het leven liet.

Rijbewijs ingevorderd

De leverancier is na medisch te zijn behandeld voorgeleid. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Lothar Godfried voor obductie in beslag genomen.

Barometer klimt naar 34

[quads id=1]
Met het overlijden van deze bromfietser staat de verkeersbarometer landelijk op 34.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.