Video – Man van 41 trouwt met 11-jarige vriendin van zijn dochtertje ~ Buitenland

huwelijk buitenland

Buitenland ~ Maleisië kijkt verontwaardigd toe hoe een 41-jarige man gehuwd is met een meisje van 11 jaar. Het kind is een vriendinnetje van de kinderen van zijn tweede vrouw.
[quads id=1]

Man uit het buitenland

Talloze organisaties en landgenoten vragen nu aan de autoriteiten om in te grijpen, de man te bestraffen en de tiener bij hem weg te halen. Che Abdul Karim noemt zichzelf de imam van Kampung Lalang, een dorpje in Maleisië. De man trouwde eerder al met twee vrouwen, met wie hij kinderen heeft van 5 tot 18 jaar oud. Nu heeft hij uit het grensstadje Sungai Golok een meisje van elf weggehaald bij haar armoedige familie, om met haar te trouwen.

Foto op social media

[quads id=1]
Het nieuws van de illegale verbintenis kwam bovendrijven, toen zijn tweede vrouw (34) een foto postte van het pasgetrouwde koppel op sociale media. Bij het beeld schreef ze: “Proficiat met jullie huwelijk, aan mijn echtgenoot (41) en zijn derde vrouw (11)”. Zodra de post viraal ging, kwamen er talloze negatieve commentaren. De tweede echtgenote verwijderde het bericht, maar ze liet nadien weten dat ze de informatie had doorgespeeld aan de Maleisische autoriteiten.

Pas als ze 16 jaar oud is

Volgens de lokale media zouden de ouders van het meisje hebben “ingestemd” met het huwelijk. Ze hadden één voorwaarde: de verbintenis moest een ‘nikah gantung’ zijn. Dat wil zeggen dat de man moet wachten tot zijn echtgenote zestien is om ook in praktijk als man en vrouw door het leven te gaan. Zowel haar vader als haar moeder waren aanwezig op het huwelijk van hun elfjarige dochter om hun zegen te geven.
[quads id=1]

De gemeenschap keurt het af

“Ik besef dat ze nog maar elf jaar is en dat ze niet naar school gaat. Maar we wachten om samen te leven als man en vrouw tot ze zestien is. Ayu zelf heeft daar ook mee ingestemd”, reageerde de man aan het Maleisisch persagentschap Bernama. Hij krijgt immers een stortvloed aan negatieve reacties over zich heen, nadat talloze landgenoten hem beschuldigen van pedofilie en kidnapping. Ook de moslimgemeenschap keurt zijn daden geschrokken af. Mensen vanuit heel het land en verder roepen de autoriteiten op om actie te ondernemen en het meisje te redden van het misbruik.

Neppe foto

[quads id=1]
huwelijk buitenland
Nu moet Karim ook heel wat kritiek slikken van zijn eerste en tweede vrouw. Eerst zei hij nog dat de foto nep was, maar nu ontkent hij niet langer. Zijn tweede echtgenote kan zijn daden onmogelijk goedkeuren. “Hij had ons allebei beloofd dat hij nooit met een kind zou trouwen. Als hij een volwassen vrouw als derde echtgenote neemt, dan kan ik dat nog begrijpen. Ik heb hem zelfs proberen koppelen aan een andere vrouw. Maar ik maak me hier echt kwaad om: hij is gewoon met het vriendinnetje van mijn kinderen getrouwd”, reageerde de vrouw aan Bernama. Ze vraagt nu de scheiding aan.

Man ziet het probleem niet

De man is zich echter van geen kwaad bewust, ook al overtreedt hij op verschillende manieren de wet. De officiële leeftijd om te mogen trouwen in Maleisië is immers zestien jaar. “Ik ben echt teleurgesteld over de kritiek en beschuldigingen, nadat ik met mijn derde vrouw ben getrouwd. Ik zal dan ook actie ondernemen om mijn naam te zuiveren”, reageerde de man aan nieuwssite Free Malaysia vanuit zijn huis in Kampung Lalang.

Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bron: nieuwsblad.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.