Video ~ 1 vrouw overleden na aanrijding. 2 gewonden naar AZP Paramaribo

Suriname ~ Twee gewonden en 1 dode bij aanrijding te Suriname. Twee vrouwen zijn vanmorgen aan de Indhira Ghandiweg nabij Hilly’s Farm aangereden door een roekeloze autobestuurder.
[quads id=1]

Indira Ghandiweg

Een van de vrouwen kwam door de slag in een goot langs de weg terecht. Zij overleefde het ongeluk niet. Omstanders ontfermden zich over de tweede vrouw die op het wegdek lag.

Bekneld in de auto

[quads id=1]
De auto kwam meters verder tot stilstand in een goot. De bestuurder raakte bekneld in het voertuig. De bestuurder en de vrouw die de aanrijding overleefde, werden afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp te Paramaribo.

Naar ziekenhuis te Paramaribo

Volgens omstanders reed de bestuurder met een enorme vaart. Waarschijnlijk verloor die op een gegeven moment de controle over het voertuig en reed de twee voetgangers aan.
Bekijk hier de video erover. Let op de beelden kunnen zeer schokkend overkomen:
[quads id=1]

foto van Steven Colom
Bron: GFC
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.