42-jarige man uit Paramaribo opgesloten ivm misbruik 15-jarig jongen

omgang Suriname

Paramaribo ~ 42-jarige vriend van een familie misbruikt minderjarige jongen. De politie van Flora te Paramaribo heeft op zondag 24 juni de 42-jarige Gregory D. aangehouden voor intiem misbruik van een 15-jarige jongen.
[quads id=1]

Flora te Paramaribo

Gregory is bevriend met een oom van het slachtoffer en gaat vaker op bezoek bij dat familielid. Op 24 juni bracht Gregory wederom een bezoek aan zijn vriend die woonachtig is in het ressort Latour te Paramaribo. De oom was op dat moment niet aanwezig en Gregory maakte van die gelegenheid gebruik en heeft de 15-jarige jongen intiem misbruikt.
[quads id=1]
Omgang bed Paramaribo

Na zijn daad verliet hij het adres. Toen de oom thuis aankwam vertelde het neefje zijn oom wat hem overkomen is. De oom aarzelde geen moment en zocht zijn vriend die in het ressort Flora te Paramaribo woonachtig is direct op. De oom vroeg Gregory om rekenschap en schakelde de politie van Flora in.
[quads id=1]

Hij is opgesloten

De verdachte werd aangehouden en overgedragen aan de politie van Latour. Gregory werd voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het slachtoffer is medisch behandeld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.