Video en foto’s – 3 woningen volledig afgebrand Suriname Nickerie

brand Suriname

Suriname ~ Brand heeft drie woningen in Nickerie in de as gelegd. Het eerste geval deed zich vrijdagavond voor, omstreeks 23.00 uur aan de Saminweg ten westen van het district, terwijl de andere twee panden naast elkaar zaterdagmiddag rond 13.30 uur zijn afgebrand aan de Doerga Shawstraat in het centrum van Nieuw-Nickerie.
[quads id=1]

Nickerie te Suriname

Buurtbewoner Roy vermoedt dat de brand aan de Doerga Shawstraat begonnen is in de keuken van het bejaarde echtpaar Katisah. Bij aankomst werd de brandweer geconfronteerd met een vlammenzee. Volgens Roy had de brandweer te kampen met een tekort aan water.

In de keuken begonnen?

[quads id=1]
Het is nog niet bekend of er slachtoffers zijn van de brand. De schade is enorm. Vanwege de blussingswerkzaamheden kon de krant nog geen reactie krijgen van de leiding van de brandweer.

Video’s en foto’s

Bekijk hier de foto’s en video”s:

 

[quads id=1]


Geschreven door Beta Debidien
Foto’s van: Elda Soewarnie,
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.