Pastoor uit Afrika verkoopt tickets naar de hemel

Pastoor Afrika

Afrika ~ Afrikaanse Pastoor verkoopt tickets naar de hemel. Een pastoor in Zimbabwe in het continent Afrika is samen met zijn vrouw aangehouden door de politie.  Ze zouden tickets naar de hemel verkopen.
[quads id=1]

Pastoor uit Afrika

Pastor Tito Wats  vertelde mensen dat Jezus hem heeft benaderd. Jezus heeft hem tickets gegeven voor mensen. De Pastoor moet ze verkopen aan mensen, vooral zondaren, zodat ze toch naar de hemel kunnen gaan.

Het werk van God

[quads id=1]
‘Het maak mij niet uit wat mensen zeggen, en of de politie mij niet wil geloven. Dit is God’s werk. Ik doe wat God van mij verlangt.’

Puur goud

De tickets die Jezus aan de pastoor heeft gegeven zijn van puur goud. De Pastoor verkoopt ze aan mensen de redding zoeken. Ik doe goed werk.

Pastoor en zijn vrouw

Nadat de pastoor is aangehouden zijn duizenden mensen in Zimbabwe de straat opgegaan om te protesteren.  Ze eisen dat de pastoor en zijn vrouw worden vrijgelaten. Ze vinden dat het hun geld is die ze zelf hebben betaald voor hun ticket. En dat de Pastoor dus niets fout heeft gedaan.

Pastoor AfrikaZijn jullie het daar mee eens?
Bron: zimbabwe-today.com
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.