Buurman van 55 probeert 14-jarig meisje uit te lokken ~ Suriname

buurman Suriname

Suriname – M. Guicherit is de schok die hij kreeg toen bleek dat een 55-jarige buurman het op zijn 14-jarige dochter had gemunt, nog niet te boven.
[quads id=1]

Buurman uit Suriname

Toen hij geen genoegdoening kreeg bij de politie van Santo Boma, heeft hij de man op Facebook ontmaskerd. De ‘kinderlokker’ die contact met het meisje wilde leggen via het sociale medium, dacht dat hij met haar te doen had. Maar het was de account van de vader.

Oefenen in de liefde

“Hij heeft niet rechtstreeks gecommuniceerd met mijn dochter maar met mij.” De ‘kinderlokker’ las de voornaam van Guicherit als Mieke en begon te chatten. “Dag lieve Mieke. Je zat zeker op school hé?” Hij vroeg naar haar leeftijd en toen de vader ’14’ schreef was het antwoord van de ‘pedo’: “We gaan oefenen in de liefde ook al ben je minderjarig.”
[quads id=1]

Op de hoek wachten

Buurman SurinameMaandag zou het kind de man op de hoek van de school moeten opwachten om door hem met de auto te worden opgehaald. De vader was ten einde raad en wilde het recht in eigen hand nemen, omdat de politie van Santo Boma zijn klacht niet serieus had genomen.

Omgang met dochter

[quads id=1]
“Toen ik wist wat hij van plan was met mijn dochter ben ik naar de politie gestapt.” Hoewel de vader de politieman voorhield dat de man kennelijk de bedoeling had om omgang met zijn dochter te hebben, vond de agent dat Guicherit dat heeft uitgelokt en weigerde hij de aangifte aan te nemen. Aan hem werd gezegd dat het anders zou zijn als de man rechtstreeks contact had gemaakt met het kind.

Hij woont niet ver van hem

De vader wilde dat de politie de man ernstig zou berispen. Volgens Guicherit die enkele huizen bij de ‘kinderlokker’ vandaan woont, is het niet de eerste keer dat de man jeugdigen lastigvalt.

Toen de vader geen genoegdoening kreeg bij de politie van Santo Boma, maakte hij contact met de gewestelijke politiecommandant (gpc) van Wanica. Die concludeerde dat de agent de aangifte niet naar behoren had afgewikkeld. “Ik ben vriendelijk ontvangen door de gpc.”
[quads id=1]

Excuses van de familie

De ‘kinderlokker’ zal door de commandant worden opgeroepen. Ook de familie van de pedofiel heeft excuses aangeboden. Zondag komt er een gesprek tussen beide families.

Geschreven door Naomi Hoever

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.