Politiebericht – Dochter aangerand door stiefvader in Suriname

0

Suriname ~ Zeventien jarige biedt tegenstand en voorkomt voorkomt intiem misbruik door stiefvader

Houttuin Suriname

Een 17-jarige meisje deed op dinsdag 19 juni aangifte van poging tot intiem misbruik en Feitelijke aanranding bij de politie van het ressort Houttuin te Suriname.

Hij kwam in de badkamer

Volgens verklaring van het slachtoffer was zij in bad toen haar 54-jarige stiefvader Silent A. plotseling de deur open deed. Zij rende de badkamer uit, achterna gezeten door haar stiefvader.

Ze bood tegenstand

Paramaribo SurinameIn de slaapkamer aangekomen greep Silent de aangeefster en betastte haar. Verder gaf zij aan dat door haar gegil en de heftige tegenstand die zij bood ze heeft kunnen voorkomen dat zij werd misbruikt door haar stiefvader.

Hij is opgesloten
De verdachte werd opgespoord, aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de stiefvader in verzekering gesteld.
Bron KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.