Tweeling Daniel en Gabriel aangehouden voor mishandeling te Suriname

supermarkt Paramaribo

Suriname ~ Eeneiige tweeling achter tralies voor mishandeling. De politie van het ressort Lelydorp kreeg op zaterdag 16 juni een melding van openlijke geweldpleging bij een Service station aan de Indira Ghandiweg.
[quads id=1]

Resort Lelydorp te Suriname

Ter plaatse trof de sterke arm het slachtoffer aan dat verklaarde dat hij de eigenaar is van de service station. In verband met de Bodo viering was er een hotspot opgezet.

Op een gegeven moment begaf hij zich ter plaatse en bij controle merkte hij op dat enkele mannelijke bezoekers zich over het scheidingslint bevonden. Hij sprak de mannen aan en liep verder. Plotseling werd hij bij het voorbij lopen door drie mannen aangevallen. Bij onderzoek en uit verklaringen van omstanders alsook beeldmateriaal zijn drie manspersonen in beeld gebracht.
[quads id=1]

Hij had een kaakfractuur

Ten gevolge van de mishandeling liep het slachtoffer een kaakfractuur op en raakte ook twee tanden kwijt. De eerste verdachte, de 20-jarige Gabriel M. werd op zaterdag 16 juni opgespoord en aangehouden.

mishandeling Suriname

De tweede verdachte, Daniel M. (20), die het tweeling paar van Gabriel is, heeft zich op zondag 17 juni op het politiebureau aangemeld.

Een derde persoon

Een derde persoon die in gezelschap vertoefde van Daniel, werd na confrontatie met het slachtoffer als getuige gehoord. Aangezien deze geen bezwarende verklaring tegen hem heeft afgelegd werd hij na verhoor heengezonden.

Gabriel en Daniel werden na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.