Nieuw terreurdreiging voor Suriname via Facebook. Prade: ‘Maak je geen zorgen’

terrorist Suriname

Suriname ~ Waarnemend korpschef Roberto Prade zegt aan Starnieuws dat het Korps Politie Suriname zich niet laat afschrikken door nieuwe terreurdreigingen.
[quads id=1]

Nieuw dreigement voor Suriname

Hij is ervan op de hoogte dat vandaag opnieuw gedreigd is mensen om het leven te brengen. “De gemeenschap hoeft zich geen zorgen te maken,” stelt Prade.
[quads id=1]

terrorist Nederland FamilieNieuws
Voorbeeldfoto terrorist

Op 25 mei zouden scholen worden opgeblazen, terwijl er ook een bom zou zijn geplaatst te Santo Boma. Er zouden vijftig doden vallen als de twee terreurverdachten niet vrijgelaten zouden worden door de regering. De vorige dreiging kwam van iemand die zich Mohammed Ahmed Al-Mehdi noemde.
[quads id=1]

Op naam van Mohammed Ali Bin Salah
dreiging Suriname
Een nieuwe terreurdreiging voor Suriname is op Facebook geplaatst vandaag. Foto van Starnieuws

De nieuwe bedreiging staat op naam van Mohammed Ali Bin Salah. Hij geeft aan dat Suriname de boodschap nooit serieus heeft genomen. Aangegeven wordt dat vanaf vandaag actie zal volgen. Er zullen doden vallen. Er is een plaatje van wapens toegevoegd aan het bericht.

De politie Suriname zit er bovenop

Prade benadrukt dat de politie boven op deze zaak zit. Het onderzoek is in een vergevorderd stadium. Binnenkort komt de politie in actie, stelt hij de samenleving gerust.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.