Man in Suriname sleurt ex vriendin in de auto en wurgt haar

stiefvader Suriname

Suriname ~ Ex-vriend sleurt vrouw in auto en wurgt haar. De politie heeft woensdag de verdachte Giovano M. (33) in verzekering gesteld wegens wederrechtelijke vrijheidsberoving van zijn ex-vriendin, mishandeling, bedreiging en wegrijden na een aanrijding.
[quads id=1]

Politie Suriname

Uit het onderzoek blijkt dat dit koppel al vier maanden uit elkaar is. De verdachte heeft zijn ex-vriendin bij een mall in Suriname gezien. Hij greep haar vast en sleurde haar tot in zijn wagen. De verdachte probeerde weg te rijden met de aangeefster, echter heeft zij tijdens de daad de wagen op park gezet waarna de wagen met een ander voertuig in botsing kwam.

Ze kon gelukkig ontsnappen

[quads id=1]
bed Suriname

Het gelukte het slachtoffer om daarna weg te rennen. Na de daad is de verdachte weggereden. Het doodsbange slachtoffer heeft de politie ingeschakeld die op haar beurt Giovano heeft gearresteerd.
Bron: DBS
**
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.