Bestelbusje van het dierenvervoer over de kop na aanrijding in Paramaribo

verkeer Paramaribo

Paramaribo ~ Dinsdag heeft een aanrijding zich voorgedaan aan de Uranustraat te Paramaribo Noord tussen twee voertuigen, waaronder een bestelbusje van het dierenvervoer.
[quads id=1]

Paramaribo Noord

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de voorzitter van dierenbescherming, dokter Leontine Bansse-Issa. Volgens de voorzitter was een chauffeur een dier gaan ophalen voor sterilisatie. Hij reed over de bovenvermelde straat toen een ander voertuig het busje van achteren ramde.
[quads id=1]

Over de kop

Het busje ging na de klap over de kop en vervolgens op de zij. De hond die in de bus was en de chauffeur bleven ongedeerd. Volgens de voorzitter hebben zij maar één voertuig dat ingezet wordt voor het vervoeren van de dieren.

Dierenvervoer

[quads id=1]
Het busje is aanzienlijk beschadigd. Stichting Henk Abrahams heeft tijdelijk een busje ter beschikking gesteld voor het dierenvervoer, zegt Bansse.

Dus voorlopig geen dierenvervoer. Bekijk het bericht van het asiel hieronder:

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.