Anoniem: Ik wil zo graag een man in mijn leven! ~ Paramaribo

Vrijgezel Paramarib0

Beste familie nieuws, ik ben Olivia uit Paramaribo. Moeder van 1 zoon. Ik wilde graag mijn verhaal kwijt aan jullie want ik ben moe. Geestelijk moe.
[quads id=1]

Alleenstaande moeder uit Paramaribo

Dit is een brief uit mijn hart. Ik ben moe zeg ik ook vaak. Ik ben een jonge dynamische vrouw van bijna 30 jaar. Alleenstaande moeder van een prachtige zoon. Ik heb een goede baan, waar ik blij mee ben en ik studeer ook nog. Een sterke vrouw. Al zeg ik dat zelf.
[quads id=1]

Een sterke vrouw, toch mis ik iets

Het enige wat ik mis in mijn leven is een lieve man. Let wel, een lieve man. Ik wil geen perfecte man. Ik wl een man met wie ik kan praten en een man die mij begrijpt en zeker ook rekening houdt met mijn studie.

Vrijgezel Paramaribi
Voorbeeldfoto van YouTube Chuly Darlyn

Met mijn zoon zijn vader was het een hele ramp. Ik heb daarna nooit meer een man genomen. Ik ben was altijd bang, omdat ik t gevoel heb dat t weer mis zou gaan.

Ik ben ready

Nu ben ik er helemaal klaar voor. Ik wil niet alleen een bed buddy, anders kan ik aan zelf bevrediging doen. Ik wil een man, een vriend, een partner in crime iemand met wie ik pakweg alles kan samen doen. Men zeg wel eens: alla ding boeng mang de na ding vrouw oso. Dat kan noh?
[quads id=1]

1 voor mij

Zijn ze allemaal thuis bij hun vrouw? Het zal wel zo zijn ja. Maar ik denk dat er wel zeker 1 is die speciaal voor mij bestemd is.Men zegt ook vaak: Gado e doe ing sani na ing ting, maar ik heb t gevoel alsof God me is vergeten. Ik weet ik ben een goede vrouw, maar de goede mannen kijken juist niet naar me.

Goede mannen kijken niet

[quads id=1]
Ik word er moe en ziek van. Ik wil niet meer alleen zijn. Ik schaam me om er over te praten, omdat een ieder denkt dat ik een perfect leven leid. Ja, ik leef wel vrij en help mensen ook graag waar nodig, maar dat gemis is er. Ik ben een hele drukke vrouw en ook een beetje een sociaal mens, maar dit is net een hartenkreet.

Mijn moed is vol en kan niet meer schrijven. Misschien weten jullie waar alle goede mannen zijn en hoe een vrouw zoals ik weer in een fijne relatie met iemand kan stappen?

Ps Zijn er meer vrouwen die hiermee zitten?

Veel liefs, Olivia

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen.
[quads id=1]

 

Anoniem: Ik ben zo ongelukkig

 

Anoniem – Ben ik te mooi en te slim voor een arme man?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.